Адвокатска Канцеларија НАЈДЕНОВСКИ - Добредојдовте
 
        Адвокатска канцеларија
    НАЈДЕНОВСКИ


Слика од старо Скопје

ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА

Нашата канцеларија е основана во 1994 година. Во Македонија и во странство, кај клиентите и кај коресподентните даватели на правни услуги стекна углед на почитуван соработник . Препознатливи сме особено по услугите од доменот на трговското право, странските и заедничките вложувања, правото во информатичката тенологија и комуникациите.

Денес нашата канцеларија има постојана соработка со реномирани странски правни куќи со можност на препорачување на наши клиенти.

Флексибилноста, динамичноста и дискрецијата се главни карактеристики на нашиот тим, а тимското изнаоѓање на најповолни солуции за нашите клиенти е основен принцип на работење.

Адвокатска канцеларија НАЈДЕНОВСКИ, 2003 сите права задржани.